Par mani
Atsauksmes
Pakalpojumi
Blogs
Podkāsts
Kontakti

Kristīne Zemdaugaviete

Par mani
Atsauksmes
Pakalpojumi
Blogs
Podkāsts
Kontakti
#34 Pelēko šūnu sarunas, jeb mazliet par uzturu un smadzenēm.
September 23, 2020
Podkāsts, 1.sezona
Kristīne Podvinska
#34 Pelēko šūnu sarunas, jeb mazliet par uzturu un smadzenēm.
Kristīne Podvinska
September 23, 2020
Podkāsts, 1.sezona

#34 Pelēko šūnu sarunas, jeb mazliet par uzturu un smadzenēm.

Kristīne Podvinska
September 23, 2020
Podkāsts, 1.sezona

Šoreiz mums sanāca mazliet miksēts, bet ļoti interesants podkāsts par pelēkajām šūniņām un smadzenēm kopumā. Slēdzies klāt un noklausies! :)

Šoreiz mums sanāca mazliet miksēts, bet ļoti interesants podkāsts par pelēkajām šūniņām un smadzenēm kopumā. Slēdzies klāt un noklausies! :)

Newer Post#36 Podkāsts par podkāstu, uzturu, dzīvi un citām svarīgām lietām
Older Post#35 Kāda ir nāvējoša sāls deva?

uzzini jaunumus

Saņem jaunumus par bloga rakstiem un podkāstu savā epastā.

Piekrītu vēstuļu saņemšanai. Tev jebkurā brīdī būs iespēja atteikties no vēstuļu saņemšanas

Paldies! Ceļš uz veselīgu uzturu ir sācies!

Back to Top

KRISTĪNE Zemdaugaviete
mg.sc.sal uzturzinātnē

Esmu šeit, lai palīdzētu Tev piedzīvot vērtības, ko sniedz veselīgs un pārdomāts uzturs, un fiziskās aktivitātes! Mani sauc Kristīne Podvinska, mans darbs un hobijs ir uzturs. Ikdienā strādāju ar sportistiem, taču palīdzu arī sasniegt citus mērķus - samazināt svaru, palielināt svaru, saglabāt svaru, plānot ikdienas uzturu.

Navigācija

Galvenā lapa
Par mani
Atsauksmes
Pakalpojumi
Blogs
Podkāsts
Kontakti
Uzdod jautājumu

Sazinies ar mani par uztura jautājumiem

kpodvinska@gmail.com

veselīgs uzturs, uzturs, diēta, kalorijas, notievēt, svara zaudēšana, Uztura speciālists, Sabalansēts uzturs, Veselīgas receptes, Sporta uzturs, Veselīgs dzīvesveids Pareizs uzturs Uztura piramīda Veselīga ēdienkarte Ogļhidrāti Kā ēst lai notievētu ko ēst pusdienās Vielmaiņa Badošanās Kas jāēd sportistam Treniņš Spots, Izturības sports Skriešana Riteņbraukšana Triatlons Sports un ēšana