Ātrais turku zirņu karijs

IMG-4402-min.jpg

Šodienai prasās saulaina un silta maltīte, tāpēc piedāvāju izmēģināt šo ātri pagatavojamo kariju!

Nepieciešams:
✔️Turku zirņi (vārīti vai konservēti),
✔️Saldais kartupelis,
✔️Sīpoli,
✔️Olīveļļa,
✔️Kokosriekstu piens,
✔️Garšvielas - kurkuma, kumīns, paprikas pulveris, ingvers, čili, ķiploks,
✔️Burkānu salātiem - burkāns, saulespuķu sēklas, olīveļļa,
✔️Pasniegšanai - rīsi, lavašs, vai kādi citi graudaugi.

Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Panna,
✔️Rīve,
✔️Dārzeņu dēlītis un nazītis,
✔️Dārzeņu mizojamais.
✔️Katliņš,
✔️Bļoda salātiem,
✔️Trauki pasniegšanai.

Pagatavošana:
✔️Saldo kartupeli un sīpolu sagriež, liek pannā gatavoties.
✔️Kad kartupelis mazliet mīksts, pievieno zirnīšus, kokosriekstu pienu un garšvielas. Sautē līdz kartupelis gatavs.
✔️Sagatavo rīsus / lavašu.
✔️Sarīvē burkānus, pievieno saulespuķu sēklas un olīveļļu.
✔️Kad viss gatavs - pasniedz!

Lai labi garšo!

IMG-4403-min.jpg