Sautējums "Viskasmājās"

sautejums.JPG

Kad mājās nekā, nav paņemiet laša fi… Nē, paskatieties, kas jums ir visos virtuves skapīšos, un tur noteikti šo un to atradīsiet! Ātrais sautējums “Viskasmājās” sanāca ļoti labs un garšīgs, tāpēc dalos arī ar jums!


Nepieciešams:
✔️Burkāni
✔️Tomāti
✔️Kvinoja
✔️Ķiploks
✔️Sīpols
✔️Pētersīļi
✔️Turku zirņi
✔️Lēcas
✔️Indijas rieksti
✔️Salāti pēc izvēles - salātlapu mix, tomāts, gurķis, sēklas, olīveļļa


Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Katls
✔️Virtuves nazītis
✔️Dēlītis
✔️Mizojamais
✔️Panna/katls sautēšanai

Pagatavošana:
✔️Liek vārīties kvinoju, un pa to laiku nomizo un sagriež burkānu, sīpolu. Liek pannā sautēties.
✔️Pievieno ķiploku, tomātus, vārītus/konservētus turku zirņus, lēcas, un pielej mazliet ūdeni un sautē.
✔️Kad kvinoja uzvārījusies, liek klāt visām pārējām sastāvdaļām un visu kopā sautē kādu laiku. Pievieno Indijas riekstus.
✔️Kamēr gatavojas, pagatavo salātus.
✔️Pasniedz pusdienās vai vakariņās!

Veģetārajam variantam var pārbērt parmezānu un visēdāju variantam - pievienot vistas fileju!

Lai labi garšo!