Pasta saldā krējuma un garneļu mērcē

EC6E2841-2602-4A14-B950-F55497B5AA89-C41F30F3-40F3-4A89-8978-85C214587286-min.JPG

Teikšu kā ir - reizēm riktīgi apnīk šitās liesās receptes. Liesie sieri, liesās gaļas, liesais saldais krējums, pilngraudu pasta...
Tāpēc te jums būs viena trekna un pavisam neliesa recepte! :D

Nepieciešams:
✔️Pasta - šim ēdienam iesaku izvēlēties parasto, balto
✔️Saldais krējums - šoreiz ņēmu 35%
✔️Cietais siers
✔️Pētersīļi
✔️Ķirštomāti
✔️Garneles

Nepieciešamais virtuves inventārs:
✔️Katls vārīšanai
✔️Dārzeņu nazis
✔️Dārzeņu dēlītis
✔️Dziļā panna


Pagatavošana:
✔️Uzliek vārīties pastu un sāk gatavot mērci
✔️Apcep tomātiņus, pievieno garneles, sakapātus pētersīļus
✔️Kad pasta gatava, pievieno to klāt apceptajām garnelēm un tomātiņiem, un tad pievieno saldo krējumu. Kādu laiciņu pakarsē, līdz veidojas krēmīga konsistence
✔️Pievieno rīvētu cieto sieru, visu samaisa un pasniedz. Ja vēl palika svaigi pētersīļi, var pārbērt.

Lai labi garšo!

0663407A-44B4-4837-BB20-9985F5B8D178-DDF51C3C-8A18-45C3-8A6B-98D9A30D6E49-min.JPG